طرز تهیه سوپ هویج و گل کلم تند
سوپ یک خوراکی گرم و بسیار مقوی است که گنجاندن آن در برنامهٔ غذایی نقشی بسیار اساسی دارد. سوپ به صورت پیش غذا سرو میشود.سوپها به دو نوع تقسیم میشوند: سوپهای رقیق و سوپهای غلیظ.
در تهیهٔ سوپها، از انواع سبزیجات استفاده میشود؛ اما سبزیجاتی که کاربرد بیشتری دارند شامل انواع کلم، هویج، ذرت، نخودفرنگی، کرفس، جعفری، سیر، پیازچه و پیاز است که بایستی با توجه به نوع سوپ آنها را خرد کرد.
گل کلم : نصف یک عدد
هویج : 2 عددپیاز : 1 عدد
روغن زیتون :یک قاشق چایخوری
زیره سبز : یک قاشق چایخوری
پودر سیر : نصف قاشق چای خوری
گشنیز :یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل قرمز (یا پاپریکا) : کمی
عصار? سبزیجات : یک قرص
آب جوشیده
طرز تهیه:
در تابه روغن را حرارت دهید. سپس پیاز را خرد کنید و در تابه بریزید، و به آرامی روی حرارت کم سرخ کنید تا وقتی که پیازها شروع به نرم شدن کنند. هویج را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید و در تابه بریزید.
در تابه را بگذارید و بگذارید هویج برای چند دقیقه قبل از افزودن پودر سیر، زیر? سبز، گشنیز و فلفل قرمز نرم شود. مطمئن شوید که تمام سبزیجات با ادویه ها پوشانده شوند، در تابه را بگذارید و بگذارید طعم آن برای چند دقیقه دیگر پخش شود.
گل کلم را به انداز? تکه های متوسط خرد کنید و در تابه بریزید. کمی از عصار? سبزیجات را روی آن بریزید و با آب جوش تازه مواد را بپوشانید.باید آب روی سبزیجات را تا حدود یک سانتی بپوشاند؛ همیشه می توانید وقتی سوپ مخلوط شد، آن را رقیق سازید.
بگذارید به آرامی بجوشد و تا وقتی که سبزیجات فقط نرم شوند، بپزد، اما دقت کنید له نشوند. مواد آماده شده را به مخلوط کن منتقل کنید و تا وقتی کاملا نرم و یکنواخت شوند مخلوط کنید. سوپ را به تابه بازگردانید و روی حرارت کم گرم کنید.
در این مرحله می توانید سوپ را بچشید و ادویه و در صورت نیاز آب اضافه کنید. در اینجا سوپ کاملا غلیظ است و فقط حدود نصف فنجان دیگر آب به آن اضافه شده است.
در این سوپ از هویج استفاده شده که هویج منبعی غنی از فیبر خوراکی، آنتیاکسیدانها و مواد معدنی بهشمار میرود. هویج دارای ویتامینهای آ و ب و ث، بتاکاروتن و مواد معدنی مختلف است. همچنین هویج خواصی دارد که با کمخونی جزئی مقابله میکند به خاطر اینکه به تولید بیشتر گلبولهای قرمز خون کمک میکند.
همچنین وجود گل کلم و ویتامین C موجود در آن باعث تقویت سیستم ایمنی بدن زنان باردار می شود.مقادیر بالای کلسیم موجود در گل کلم به رشد استخوان ها و دندان های جنین در دوران بارداری کمک می کند.فیبر موجود در گل کلم با بهبود حرکات روده به پیشگیری و درمان یبوست در زنان باردار کمک می کند.پتاسیم موجود در گل کلم انقباض ماهیچه ها را کنترل کرده و از گرفتگی عضلات در دوران بارداری پیشگیری می کند.گل کلم دارای ویتامین K است که از بروز خونریزی های ناخواسته در طول زایمان یا بعد از زایمان جلوگیری می کند.
منبع: prepare
[ بازدید : 150 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]